Peuteropvang De Kemphaantjes

Logo De KemphaantjesPeuteropvang 'De Kemphaantjes' bevindt zich in het  naastgelegen gemeenschapscentrum 't Kempke' en bestaat al 25 jaar. De peutergroep bestaat uit maximaal acht kinderen.  

De groep draait op dinsdag- en donderdagochtend van 08.30 uur tot 12.30 uur onder leiding van Gine Oude Weernink. Vanaf 2 jaar zijn kinderen welkom. 

Tijdens een ochtend op de peuterzaal wordt een gevarieerd programma aangeboden. Er wordt voorgelezen, geklommen en geklauterd, binnen en buiten gespeeld en geknutseld. De kinderen krijgen rond 10 uur fruit en drinken en eten tussen de middag samen en boterham. 
 
Regelmatig worden er activiteiten samen met de kleuters van basisschool Wiene ondernomen om  een doorgaande lijn te bewerkstelligen tussen de peuterzaal en de basisschool. Peuteropvang De Kemphaantjes valt voor de belastingdienst onder de noemer kinderopvang en daarmee kunt u kinderopvangtoeslag bij de belastingdienst aanvragen.

Als u meer wilt weten of een kijkje wilt komen nemen, kunt u contact opnemen met Gine Oude Weernink: 0547-292252 of 06-20787491.