Peutergroep De Kemphaantjes Kinderopvang

Logo De KemphaantjesPeuteropvang 'De Kemphaantjes' bevindt zich in het  naastgelegen gemeenschapscentrum 't Kempke' en bestaat al 25 jaar. De peutergroep bestaat uit maximaal 8 kinderen.  

De groep draait op dinsdag- en donderdagochtend van 08.30 uur tot 12.30 uur onder leiding van Gine Oude Weernink. Vanaf 2 jaar zijn kinderen welkom. De kinderen hebben de mogelijkheid om bijvoorbeeld te fietsen,                                       klauteren en knutselen.

De kinderen spelen samen zowel buiten als binnen in een rustige en landelijke omgeving. Regelmatig worden er activiteiten samen met de kleuters van Basisschool Wiene ondernomen om daarmee een doorgaande lijn te bewerkstelligen tussen de peuterzaal en de basisschool en daarmee ook het buitenonderwijs. Ook het aangeboden creatieve programma sluit aan op de kleuterschooltijd.

De peuteropvang in 't Kempke' valt voor de belastingdienst onder de noemer kinderopvang en daarmee kunt u de reguliere toeslagen bedoeld voor kinderopvang bij de belastingdienst aanvragen.

Kom vrijblijvend langs om te kijken.
Voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek bel
0547-292252 of 06-2078749 (Gine Oude Weernink).